Valtuutettu Toyota automaalaamo

Automaalaukset ammattitaidolla toteuttaa Re-Paint | Vaasa, Mustasaari

Onko auton maalaus ajankohtainen? Tule autoinesi Re-Paintin automaalaamoon Vaasaan, niin autosi saa uuden ja upean maalipinnan ammattilaisen osaavissa käsissä. Toteutamme kaikenlaiset automaalaukset ammattitaidolla – vuosikymmenien kokemuksella. Käytämme automaalaustöissämme ensiluokkaisia automaaleja ja materiaaleja.

Erikoismaalaukset vaativaankin makuun

Meiltä onnistuvat niin tavalliset automaalaukset kuin erikoismaalauksetkin. Auton erikoismaalauksia voivat olla esimerkiksi helmiäismaalaukset ja monivärimaalaukset. Kun haluat vähän ekstraa, erikoismaalaus on oikea vaihtoehto sinulle!

Tule tutustumaan automaalaamomme, niin suunnitellaan yhdessä uusi ilme autollesi!


Automaalaustarvikkeet

Automaalit, teipit ja pakkelit – kaikki autosi maalaukseen

Kun haluat hoitaa auton maalauksen itse, kannattaa automaalaustarvikkeet hankkia asiantuntijalta. Vaasalainen Re-Paint tarjoaa laajan valikoiman erilaisia automaalaustarvikkeita aina automaaleista teippeihin ja pakkeleihin. Automaalaamomme ammattilaiset opastavat sinua mielellään auton maalauksessa sekä sopivien tarvikkeiden valinnassa.

Ensiluokkaiset automaalit meiltä

Meiltä saat muun muassa laadukkaat Standox automaalit, joista löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan automaalin. Automaalien lisäksi saat tietysti myös kullanarvoisia maalausvinkkejä ammattilaisiltamme!