Bilmåleri

Re-Paint utför bilmålning med professionalitet | Vasa, Korsholm

Är det aktuellt att måla bilen? Kom med din bil till Re-Paints bilmåleri i Vasa så får din bil ett nytt och stiligt färglager i yrkeskunniga händer. Vi utför alla slags bilmålningar professionellt – med tiotals års erfarenhet. Vi använder förstklassiga bilfärger och material i våra bilmålningsarbeten.

Specialmålning även för krävande smak

Vi utför såväl vanliga bilmålningar som specialmålningar. Specialbilmålningar kan till exempel vara pärlskimrande färger och flerfärgsmålningar. Då du vill ha något extra är specialmålning rätt alternativ för dig!

Kom och bekanta dig med vårt bilmåleri så planerar vi tillsammans ett nytt utseende för din bil!


Bilmålningstillbehör

Bilmålfärg, tejp och spackel – allt för målning av din bil | Vasa, Korsholm

Då du själv vill ta hand om bilmålandet lönar det sig att skaffa tillbehören av en specialist. Re-Paint i Vasa erbjuder ett brett utbud av olika bilmålningstillbehör från målfärg till tejp och spackel. Våra proffs på bilmåleriet handleder dig gärna i bilmålandet samt valet av passliga tillbehör.

Förstklassig bilmålfärg från oss

Från oss får du bl.a. 4CR- och De Beer –målfärgerna av hög kvalitet. Av dem hittar du säkert en färg som passar just ditt ändamål. Förutom målfärg får du naturligtvis också guldvärda målningstips från vår personal!